Ilan Nir

Stilling: Daglig leder

Ilan har en mastergrad i offentlig politikkanalyse fra Det hebraiske universitetet. Etter å ha deltatt i to gründerprosjekter, sluttet han seg til Duram Mask, først som en anskaffet offiser og senere som medlem av næringsutviklingsteamet. Ilan bistår i utvikling av prosjekter, og har ansvaret for leverandørrelasjoner.

Benny Nur

Stilling: Teknisksjef

Benny er en industriingeniør fra Technion -Israel Institute of Technology. Han har tidligere hatt stilling i den israelske romfartsindustrien, og har senere sluttet seg til Duram Industries som plantingeniør. Siden etableringen av Duram Mask som sitt datterselskap, har Benny vært konstituert som konsernsjef, med hovedfokus på teknologi og utvikling av nye modeller og forbedring av produksjonsprosesser.

Leonid Tekhman

Stilling: Produksjonssjef

Leonid er fungerende leder for den stadig større produksjonsavdelingen. Han veileder profesjonelt produksjons- og QA prosesser med tålmodighet, men nådeløst. Leonid deltar i alle utviklingsprosjekter og hans kompetanse og erfaring er uvurderlig.

Hagar Dobzinsky

Stilling: Eksportoffiser

Hagar styrer alle aspekter av eksport- og innenlandsforsendelser, og er ansvarlig for å støtte kundene med alle logistikkproblemer. Som vår eksportagent, er Hagar lærd på handel og behandler saker angående handelsavtaler og andre regulatoriske aspekter av utenrikshandel.

Yael Dorham

Stilling: Bedriftsutvikling

Som vår markedsfører, bygger og forvalter Yeal meningsfulle forretningsrelasjoner med kunder og distributører. Hun bringer sterke organisasjons-, kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter, slik at det skapes både effektive og hyggelige forhandlinger av kommersielle avtaler. Yael er alltid klar for en utfordring og elsker å finne innovative løsninger på problemer.

Zofi Agassi

Stilling: Sjefsopperatør

Som leder av virksomheten, er Zofi i kostnad for alle aspekter av den daglige driften, fra produksjon til fraktedokumenter. Med hans enestående hukommelse og mange års erfaring gransker han hver eneste kjedelige kontrakt, og hans godt allsidige ferdigheter og engasjement gjør han til en ekspert på å organisere flere prosjekter og ressurser.